Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο LeBron James και άλλοι influencers μετέχουν στο πρόγραμμα PlayStation Playmakers

*
Η Sony καλωσόρισε στην οικογένεια του PlayStation μια σειρά από σύγχρονους influencers, μέσω του προγράμματος PlayStation Playmakers. Ο Senior Vice President και Head of Global Marketing της Sony Interactive Entertainment, Eric Lempel, μίλησε σχετικά στο blog της S.I.E.

Στο πρόγραμμα μετέχουν fans του PlayStation που τυγχάνει να είναι ταυτόχρονα διάσημοι δημιουργοί, αθλητές, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, gamers και άνθρωποι από τον χώρο της ψυχαγωγίας της σύγχρονης ποπ κουλτούρας.


Σε απο αυτούς περιλαμβάνονται ο αστέρας του NBA LeBron James, ο μουσικός της Jimmie Allen, ο ηθοποιός King Bach, ο επαγγελματίας αθλητής του BMX, Nigel Sylvester, η παίκτρια του WNBA NaLyssa Smith, οι αστέρες του NFL Ja’Marr Chase και CeeDee Lamb, η Γαλλίδα freestyler Lisa Zimouche, ο Βέλγος ποδοσφαιριστής Romelu Lukaku, ο Βραζιλιάνος δημιουργός περιεχομένου Julio Cocielo και πολλοί άλλοι. Μείνετε συντονισμέσνοι στα κανάλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. όπου θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη του Eric Lempel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*